dijous, 30 d’octubre del 2008

La Castanyada


La Castanyada és la celebració més emblemàtica d'aquestes dates i per aquest motiu el taller de cuina a anat dedicat als panellets on els àvis hi han possat "les mans a la massa" i els resultats han set magnifics.

En aquesta fotografia podeu veure els resultats i seguidament us indiquem la recepta d'aquests panellets perquè els feu a casa, és la següent: (per 1Kg de panellets)

- 1/2 Kg de farina d'atmetlla
- 1/2 Kg de sucre

- 1 moniato d'uns 200gr
- 2 rovells d'ou

- pinyons

- atmetlla picada


Per fer-los es col·loquen en un bol la farina d'atmetlla, el sucre, el moniato (bullit i sense la pell) i els rovells d'ou, seguidament es barreja tot fins obtenir una massa compacta. Es fan boletes amb la massa i es passa per la clara d'ou i a continuació es cobreix amb pinyons o atmetlla picada. Finalment amb el rovell de l'ou i un pinzell es pinten per sobre i es col·loquen al forn uns 10 minuts.
Bon profit!